Food Camp – Food&Art 25.–28.8.2016

Kansainvälisesti tunnetut suomalaiset huippukeittiömestarit tulevat Serlachius-museo Göstaan. Ruoka-ammattilaiset, Suomen kulinaristit sekä ruoka- ja taideseikkailijat kokoontuvat kolmatta kertaa Pekka Terävän johdolla Mänttään, jossa Food Camp juhlii saadessaan suomalaiset keittiömestarit vieraakseen.

Lounas Gösta – Pekka Terävä ja Henry Tikkanen goes Wallinger
(to-la klo 11-15, su klo 11-17)

Paistettua merirapua, purjoa ja mantelia
Friteerattua Kariniemen kananpoikaa, tattia ja sipulilientä
Lakritsikakkua, piimää sekä mehustettuja vadelmia ja vadelmasorbet

2 ruokalajia 38 €, viinipaketti 18 € ( sis.alv)
3 ruokalajia 45 € , viinipaketti 25 € ( sis.alv)
Pöytävaraukset lounaalle: ravintola(a)ravintolagosta.fi tai 0407085572

To-la palvelemme ravintola Göstassa klo 11-15, sunnuntaina klo 11-18. Autereen tupa on avoinna normaalisti klo 10-18 food campin aikaan.

Illallinen 395 € + alv LOPPUUNMYYTY
Opastettu näyttelykierros
Samppanjatarjoilu & Amuse Bouche
7-ruokalajin illallinen juomineen
Kahvi Avec & Petit Four

Lisätietoa tapahtumasta: http://foodcampfinland.fi/fi/tapahtumat/