Töihin Ravintola Göstaan

Keittiössä töissäRavintola Gösta ja Serlachius-museot taidekaupunki Mänttä-Vilppulassa tarjoavat elämyksiä hyvän ruoan, taiteen ja historian ystäville. Laadukas ravintola, palkittu arkkitehtuuri ja kaunis suomalainen järviluonto täydentävät museovierailun.

Ravintola Gösta hakee kesäkaudeksi iloiseen joukkoonsa kokkeja ja tarjoilijoita sekä hovimestaria.
Ravintola Göstan kesäkausi alkaa kesäkuussa ja jatkuu syyskuun alkuun. Ravintolan kesä koostuu päivittäisen toiminnan lisäksi kesän kulttuuritapahtumista. Kuvataideviikot, Mäntän Musiikkijuhlat sekä legendaarinen Mänttä Food Festival ovat kesän kohokohtia tänäkin vuonna.
Ravintola Gösta palvelee asiakkaitaan museon aukioloaikoina, viikon jokaisena päivänä klo 10–18. Kyseessä on siis päivätyö.

Taidekaupunki Mänttä-Vilppula on vireä pikkukaupunki Ylä-Pirkanmaalla noin 90 kilometrin päässä Tampereelta ja Jyväskylästä. Kaupungin naapureita ovat Keuruu, Jämsä, Juupajoki, Ruovesi ja Virrat. Mänttä-Vilppulassa on paljon nähtävää ympäri vuoden, mutta erityisesti kesäisin alueesta kuoriutuu oikea taiteen ja kulttuurin pieni suurkaupunki. Taidekaupunki-statuksen ohella kaupunki on tunnettu myös laadukkaista harrastusmahdollisuuksistaan.

Mäntässä on tarjolla kohtuuhintaisia ja viihtyisiä asuntoja sesonkityön tekijöille. Tarvittaessa autamme asunnon järjestämisessä.

Mikäli sinulla on halua ja taitoa hurmata asiakkaamme ja liittyä osaavaan joukkoomme, laita hakemuksesi sähköpostitse ravintola@ravintolagosta.fi

Lisätietoa Ravintola Göstasta ja työtehtävistä antavat

Stella Benmergui 040 708 5572
Henry Tikkanen 050 585 8812

www.ravintolagosta.fi
www.serlachius.fi

Voit tutustua meihin myös oheisista videolinkeistä:

Summer and Winter in Serlachius museum Gösta | Serlachius Museums

Tervetuloa Taidekaupunkiin – Mänttä-Vilppula

Göstan Joululounas 15.-23.12.2020

Herkullinen joululounas Ravintola Göstassa 15.12-23.12.2020
Joulunodotuksesta nautitaan tänä vuonna ravintola Göstan tunnelmallisessa salissa.

Ravintolassa nautitaan joulun makuja 15.12 – 23.12. välisenä aikana.
Joululounaalla on tarjolla kolmen ruokalajin kokonaisuus, valittava alku-ja pääruoka sekä jälkiruoka.
Joululounasta on tarjolla kello 1100-1500
Ravintolassa tarjolla myös jouluiset kahvilaherkut.

Lounasvarauksen ravintola@ravintolagosta.fi puh. 040 7085572

Joululounas tiistai 15.12 ja keskiviikko 16.12
Jouluinen kalalautanen
Savustettua peuranpaistia, punajuurta ja vadelmaa
***
Päivän kalansaalis
Grillattua naudan kuvepaistia, pikanttia luumukastiketta
***
Uuniomenaa ja puolukkajäätelöä
36,00e

Joululounas torstai 17.12 ja perjantai 18.12

Jouluinen kalalautanen
Savustettua peuranpaistia, punajuurta ja vadelmaa
***
Päivän kalansaalis
Paahdettua fasaania, viinirypäleitä ja ankanmaksakastiketta
***
Kanelilla maustettu creme brulee ja karpalosorbet
36,00e

Joululounas tiistai 22.12 ja keskiviikko 23.12

Jouluinen kalalautanen
Savustettua peuranpaistia, punajuurta ja vadelmaa
***
Päivän kalansaalis
Paahdettua ankanrintaa, tummaa appelsiinikastiketta
***
Lämmin suklaaleivos ja tuorejuustojäätelöä
36,00e

Isänpäivälounas 8.11.2020

Marraskuun toisena sunnuntaina on jälleen aika hemmotella isää. Tervetuloa koko perheen voimin nauttimaan Ravintola Göstan pöytiin tarjoilusta isänpäivän lounaasta.

Haluamme tehdä päivästä herkullisen sekä turvallisen. Olemme tästä syystä rajoittaneet asiakasmääriä, kasvattaneet pöytien etäisyyttä toisistaan ja pidämme entistä tarkemmin huolta käsihygieniasta.
Isänpäivänä otamme varauksia vastaan kahteen erilliseen kattaukseen, jotka ovat kello 11.00 ja 14.00.

Suosittelemme pöytävarausta ennakkoon: netissä tai puhelimitse 040 708 5572.

 

Isänpäivän menu

Alkuruoaksi

  • Maa-artisokkamoussea ja kylmäsavustettua kirjolohta

tai

  • Mausteista kurpitsakeittoa, palvattua sorsanrintaa

Pääruoaksi

  • Ankankoipea confit, palsternakkaa ja kermaista lintukastiketta

tai

  • Paahdettua nieriää ja hummerikastiketta

Jälkiruoaksi

  • Creme Brulee ja karpalosorbet

 

Hinta 39e

Alle 13 -vuotiaiden lasten annokset puoleen hintaan.

 

Juhli isää sesongin makuja sisältävän isänpäivämenun ääressä!

Farm to Fork lounas Autereen tuvassa ja puutarhassa 29.08.2020

Farm To Fork lounas Autereen tuvassa ja puutarhassa
La 29.8.2020 klo 11.00-17.00

Autereen tupa palvelee kello 10.00-18.00.
Tarjolla ovat herkulliset kahvilatuotteet, lounas salaatit sekä samettista keittoa lisukkeineen.

Lisäksi lauantaina puutarhassa on grilli ja savustusuuni kuumana, josta tarjoilemme herkkuja Farm To Fork hengessä.

Savulohi salaattia, marinoitua perunaa ja kermaviiliä 9,50 €

Tomaatti-mozzarella salaattia, basilikamajoneesia ja melonia 9,50 €

Salaatti grillatusta kananpojasta, togarashimajoneesia ja latva-artisokkaa 9,50 €

Samettista kurpitsakeitto, paahdettuja siemeniä 8,50 €

Omasta savustusuunista lämminsavustettua nieriää ja avomaan kurkkua 19,00 €

Grillattua naudan kylkeä, Matomutkan tomaatteja ja paahdettua perunaa 19,00 €

Kantarellirisottoa, grillattua varsiparsakaalia 16,50 €

Rosmariini pannacotta, mehustettua vadelmaa 6,50 €