19.11.2016 Ruokamatka on taidematka vol VI
Ravintola Göstan teema illalliset jatkuvat, Ravintola Olon keittiöpäällikkö Heikki Liekolan vierailulla. Ravintola Olo on Michelin tähdellä palkittu ja arvostettu ravintola jossa suositaan raaka-aineita, jotka tulevat tutuilta kotimaisilta ja pohjoismaalaisilta laadukkailta pientuottajilta. Marraskuun kunniaksi Heikki valmistaa illallisen riistan ja ympäroivän villin luonnon ympärille.
Menu Heikki Liekola
Hirvitartar, lipstikkaa ja tryffelimajoneesia
***
Juuriselleriä, muikunmätiä ja kermaviiliä
***
Maustepippurilla maustettua poroa ja savustettua puikulaperuna
***
Porkkana parfait ja jogurttia
Illallisen hinta 4 ruokalajia 46e +ruokajuomat
Tule nauttimaan taiteesta ja huippukokkien tarjoamista ainutlaatuisista mauista bussimatkalla:
16.30 Bussi Serlachius-museo Göstaan lähtee
– Tampereelta rautatieaseman edestä
– Jyväskylän matkakeskuksesta
18.00 Opastettu kierros Gösta Serlachiuksen taidemuseossa.
19.00 Siirtyminen makunautintojen pariin, illallinen alkaa!
22.00 Bussit lähtevät kohti Tamperetta ja Jyväskylää. Perillä ollaan noin klo 23.15
Matkan hinta 92 euroa, sisältää kuljetuksen, oppaan palvelut ja kolmen ruokalajin illallisen. Ruokajuomat eivät sisälly hintaan.Matka toteutuu, kun osallistujia on min. 12 henkilöä. Varaukset viimeistään viikkoa ennen lähtöpäivää Serlachius-museoiden myyntipalvelusta p. 040 166 3480, info@serlachius.fi