Ruokamatka voi olla myös kulttuurimatka – arvostetut keittiömestarit vierailulla Göstassa
30.10.2015 Ravintola Göstaan saapuu vierailulle arvostettu Chez&Sommelier ravintolan keittiömestari Sasu Laukkonen. Luvassa on Puhtaita makuja, luomua ja villin luonnon antimia. Sasu Laukkonen on tunnettu helsinkiläinen keittiömestari, joka vannoo luomuruuan ja luonnon raaka-aineiden nimeen. Sasu Laukkosen ja Johan Borgarin perustama Chef & Sommelier ravintola sai arvostetun Michelin tähden maaliskuussa 2014.
Menu Sasu Laukkonen
Peuratartar, karpaloa ja mallasta
***
Savulahnakeittoa, maa-artisokkaa ja kahvia
***
Juuriselleriä, pähkinää ja säilöttyä omenaa
***
Kuhaa, lehtikaalia ja piparjuurta
***
Katajaa, douglaskuusta ja säilöttyä raparperia
Illallisen hinta 5 ruokalajia 54e ja kolme ruokalajia 38e +ruokajuomat
Ravintola Göstan teema illalliset jatkuvat marraskuussa 14.11. Michelin tähdellä palkitun ravintola Olon keittiömestari Heikki Liekolan vierailulla. Ravintola Olo on arvostettu ravintola jossa suositaan raaka-aineita, jotka tulevat tutuilta kotimaisilta ja pohjoismaalaisilta laadukkailta pientuottajilta. Keittiömestari Heikki Liekolan sydäntä lähellä ovatkin herkät skandinaaviset maut. Heikki valittiin myös vuoden kokiksi vuonna 2014.
Menu Heikki Liekola
PURJO
grillattua purjoa, muikunmätiä ja ruskistettu voita
MAA-ARTISOKKA
maa-artisokkaa, siikaa ja lipstikkaa
FENKOLI
fenkolia, silavaa ja herakastiketta
KAALI
paahdettua kukkakaalia, islannin karitsaa ja lehtikaalia
TATTI
tattijäätelöä, syysomenaa ja puolukkaa
Illallisen hinta 5 ruokalajia 54e ja kolme ruokalajia 38e +ruokajuomat
Pöytävaraukset: ravintola(at)ravintolagosta.fi tai 0407085572