It´s About Time to Enjoy Food & Art
Ravintola Göstan taidelounas yhdistää ainutlaatuisella tavalla taiteen ja ruoan. Serlachius-museoiden kesän päänäyttelyn It´s About Time taiteilija, belgialainen Koen Vanmechelen on toiminut aiemmin Michelin-ravintolan kokkina. Nyt hän toteuttaa näyttelynsä mukaan nimetyn lounaan yhdessä ravintoloitsija Henry Tikkasen kanssa.
Koen Vanmechelen on poikkeuksellisen monipuolinen taiteilija, joka ylittää kaikki perinteisen taiteen rajat. Hän valmistaa lounaan alkuruoan yleisön edessä ja vuorovaikutuksessa asiakkaiden kanssa tehden ruoanlaitosta näkyvää taidetta. Tällä lounaalla Food & Art – festivaalin henki toteutuu aidoimmillaan.
Lucy Boar on Koen Vanmechelenin taideteos: siirrettävä ruokavaunu, joka on koristeltu Lucyn kuvilla ja jossa on Lucylle tarkoitettu tila pahnoineen. Taiteilija haluaa näin tehdä läpinäkyväksi sen, mitä me syömme. Tapahtuman aikana taidemuseo Göstan puistossa olevasta Lucy Boarista tarjoillaan kananpoika Hot Dogeja sekä virkistävää juotavaa.
Musta meduusa: Koen Vanmechelen, Meduusa, 2015. Kuva: Stoffel Hias.
It´s About Time to Enjoy Food & Art
La Biomista ”mousse savutetusta kananpojasta, marjoja sekä yrttejä puutarhasta”
Metsäsieni consomme, possurilletteä ja lehtikaalia
Tuulahdus mereltä ja grillistä
Maitosuklaa-mustikkakreemiä sekä ruisjäätelöä
Hinta 48 €
Lounas tarjolla Ravintola Göstassa
23.8.2018 kello 1100-1500
24.8.2018 kello 1100-1500
25.8.2018 kello 1100-1500
Varaukset ja tiedustelut
Ravintola Gösta
ravintola@ravintolagosta.fi
+358 407085572
Joenniementie 47, 35800 Mänttä
Lucy Boar palvelee torstaista lauantaihin kello 1100-1700