It´s About Time to Enjoy Food & Art

Ravintola Göstan taidelounas yhdistää ainutlaatuisella tavalla taiteen ja ruoan. Serlachius-museoiden kesän päänäyttelyn It´s About Time taiteilija, belgialainen Koen Vanmechelen on toiminut aiemmin Michelin-ravintolan kokkina. Nyt hän toteuttaa näyttelynsä mukaan nimetyn lounaan yhdessä ravintoloitsija Henry Tikkasen kanssa.

Koen Vanmechelen on poikkeuksellisen monipuolinen taiteilija, joka ylittää kaikki perinteisen taiteen rajat. Hän valmistaa lounaan alkuruoan yleisön edessä ja vuorovaikutuksessa asiakkaiden kanssa tehden ruoanlaitosta näkyvää taidetta. Tällä lounaalla Food & Art – festivaalin henki toteutuu aidoimmillaan.

Lucy Boar on Koen Vanmechelenin taideteos: siirrettävä ruokavaunu, joka on koristeltu Lucyn kuvilla ja jossa on Lucylle tarkoitettu tila pahnoineen. Taiteilija haluaa näin tehdä läpinäkyväksi sen, mitä me syömme. Tapahtuman aikana taidemuseo Göstan puistossa olevasta Lucy Boarista tarjoillaan kananpoika Hot Dogeja sekä virkistävää juotavaa.

Musta meduusa: Koen Vanmechelen, Meduusa, 2015. Kuva: Stoffel Hias.

 

It´s About Time to Enjoy Food & Art

La Biomista ”mousse savutetusta kananpojasta, marjoja sekä yrttejä puutarhasta”

Metsäsieni consomme, possurilletteä ja lehtikaalia

Tuulahdus mereltä ja grillistä

Maitosuklaa-mustikkakreemiä sekä ruisjäätelöä

Hinta 48 €

 

Lounas tarjolla Ravintola Göstassa

23.8.2018 kello 1100-1500

24.8.2018 kello 1100-1500

25.8.2018 kello 1100-1500

 

Varaukset ja tiedustelut
Ravintola Gösta

ravintola@ravintolagosta.fi
+358 407085572
Joenniementie 47, 35800 Mänttä

Lucy Boar palvelee torstaista lauantaihin kello 1100-1700