Markus - Regina GAstronomic

Ruokamatka on taidematka – keittiömestarivierailut jatkuvat keväällä 2016

Ravintola Göstan suositut keittiömestarivierailut saavat jatkoa kevättalvella 2016.
Vuoden 2016 vierailut avaa huikean Markus Aremon vierailu 26.2.2016 klo 19.

Ravintola Reginan ravintoloitsija Markus Aremo on yksi alamme arvostetuimpia ja menestyneimpiä konkareita. Omaperäinen ja luova tyyli on luotsannut Markuksen vuoden kokki voittoon sekä hänen ravintolansa Michelin tähtien arvoiseen menestykseen.

Ravintola Göstan vierailulla pääsemme maistelemaan Markuksen moderneja klassikoita hänen uransa varrelta:

Paistettua ankanmaksaa, paahdettua kurpitsaa ja lakritsia

Kukkakaalikeittoa, kastanjaa ja oliivia

Juustolla ja tomaatilla gratinoitua hauki-merirapumureketta 1999

– tummaa merirapukastiketta

Häränposkea, maa-artisokkapyreetä ja portviinikastiketta

Sitruunavanukas, vadelmakermaa ja passionhedelmäjäätelöä

Illallishinnat:

Viiden ruokalajin illallinen 56e
Kolmen ruokalajin illallinen 39e
Viinipaketit menulle:
5 viinin paketti 42e
3 viinin paketti 25e

Vuoden 2016 Ruokamatkoille saadaan arvostettuja vieraita myös maamme rajojen ulkopuolelta. Huhtikuun 23. päivän kokkivierailija vahvistuu alkuvuodesta 2015. Syyskauden keittiömestarivierailut järjestetään loka-marraskuussa.

Pöytävaraukset: ravintola(a)ravintolagosta.fi tai 040 708 5572.

 

Tule nauttimaan taiteesta ja huippukokkien tarjoamista ainutlaatuisista mauista bussimatkalla:

Ohjelma

16.45 Bussi Serlachius-museo Göstaan lähtee

– Tampereelta rautatieaseman edestä

– Jyväskylän matkakeskuksesta

18.00 Opastettu kierros Anselm Kieferin monumentaalisen taiteen parissa. Vuoden kiinnostavin näyttely esittelee maailman johtaviin nykytaiteilijoihin lukeutuvan taiteilijan teoksia Grothe-kokoelmasta

19.00 Siirtyminen makunautintojen pariin, illallinen alkaa! 26.2.2016 vierailevana tähtikokkina Markus Aremo.

22.00 Bussit lähtevät kohti Tamperetta ja Jyväskylää. Perillä ollaan noin klo 23.15

Matkan hinta

  • 83 euroa, sisältää kuljetuksen, oppaan palvelut ja kolmen ruokalajin illallisen.
  • 99 euroa, sisältää kuljetuksen, oppaan palvelut ja viiden ruokalajin illallisen.

Ruokajuomat eivät sisälly hintaan.

Matka toteutuu, kun osallistujia on min. 12 henkilöä. Varaukset viimeistään viikkoa ennen lähtöpäivää Serlachius-museoiden myyntipalvelusta p. 040 166 3480, info@serlachius.fi