TAPAHTUMIA 2019

HELMIKUU

8.2.2019 18:00     Juustot ja viini #göstanviinikerho

Illan menu:

Yrttirisottoa, punajuurta ja karitsaa
***
Juustoja ( neljää erilaista )
Viikunaa
Talon leipää
***
Sitruunaruoho-pannacotta, eksoottisia hedelmiä

Menu ja tasting-viinit 48e/hlö
Pelkkä viinipaketti 20e/hlö

Lisäkaadot 5e/annos

Ilmoittautumiset: ravintola@ravintolagosta.fi
Ilmoitathan ilmoittautumisen yhteydessä mahdollisen erityisruokavaliosi.

14.2.2019             Göstan ystävänpäivä

24.2.2019             Göstan perhepäivä

MAALISKUU

3.3.2019               Göstan laskiainen
#göstanbrunssi

HUHTIKUU

*                            Göstan viinikerho kokoontuu
#göstanviinikerho

21.4.2019             Göstan pääsiäinen
#göstanbrunssi

TOUKOKUU

1.5.2019               Göstan vappu
#göstanbrunssi

12.5.2019             Göstan äitienpäivä
#göstanbrunssi

HEINÄKUU

Perjantai-iltaisin klo 18-21
Göstan grilli-illat
#ravintolagösta #göstangrilliillat

26.7.2019             Mää oon Mänttästä
Puistokonsertti kartanon puistossa
#määoonmänttästä #göstangrilliillat

ELOKUU

31.7.-4.8.2019      Mäntän musiikkijuhlat
Musiikkijuhlalounaat, -illalliset ja väliaikatarjoilut
#mäntänmusiikkijuhlat #mänttämusicfestival

30.-31.8.2019       Mänttä Food Festival 2019
Klassikoiden juhlaa
#mänttäfoodfestival #pleasureofgastronomy

LOKAKUU

20.10.2019           Göstan perhepäivä

MARRASKUU

10.11.2019           Göstan isänpäivä
#göstanbrunssi

15-17.11.2019      Miniteatterikesä
#miniteatterikesä #serlachius

JOULUKUU        

Autereen joulutupa ja Göstan pikkujoulut
#göstanjoulu #autereentupa

Göstan Isänpäivä 11.11.2018

Hemmottele isää pöytiin tarjoillun, sesongin makuja sisältävän isänpäivämenun ääressä!
Menun löydät linkistä: https://ravintolagosta.fi/ruoka-ja-juoma/

Suosittelemme pöytävarausta ennakkoon: ravintola@ravintolagosta.fi tai p. 040 708 5572

VARAA PIKKUJOULUT NYT!

VIIHTYISÄ PIKKUJOULU GÖSTASSA – VARAA NYT!

Ravintola Göstan joulun odotuksessa juhlitaan upeassa ja tunnelmallisessa miljöössä Kartanon ja Paviljongin
puolella sekä perinteissä Autereen tuvassa. Tunnelmaa ja herkullista tarjontaa täydentää valmiiksi rakennettu
ohjelma juhlan ajaksi.


JOULUNODOTUSTA JA VISAILUA

Joulunodotuksessa maistuvat herkulliset raaka-aineet, mausteet ja lämpö. Hulvaton pikkujouluilta etenee
viihtyisästi tietovisaillen kolmen vuorineuvoksen korvaamattoman avustajan Gunnarin vetämänä. Seurueenne
käytöstapoja tentataan.

Samettista maa-artisokkakeittoa, hauenmätikreemiä
Rapeaksi paahdettua possun kylkeä, tummaa karpalokastiketta
Créme Brülee, mausteisia kirsikoita

Menu 36e/hlö

Göstan glögi, 8e/hlö

Viinipaketti:
kaksi viiniä 19e
kolme viiniä 27e
Gunnarin visa, 80e/ryhmä

KULTAINEN PAVILJONKI JA JOULUPOLKU
Joulun odotukseen virittää kävely ja leikkimieliset tehtävärastit Taavetinsaaren tunnelmallisella joulupolulla.
Kokoonnumme saaren Kultaiseen paviljonkiin ja nautimme avotulella keitetyt glögit.
Ulkoilmasta siirrymme kynttiläillalliselle ravintola Göstan saliin.

Sokerisuolattua siikaa, lipstikkaa ja kukkakaalia
Pippuriglaseerattua hirven rintaa, tattikreemiä ja portviinikastiketta
Suklaafondant ja puolukkajäätelöä

Menu, 46e

Göstan glögi, 8e

Viinipaketti:
kaksi viiniä 19e
kolme viiniä 27e

Joulupolku, 50e/ryhmä

TUNNELMALLINEN PIKKUJOULU AUTEREEN TUVASSA

Tunnelmallisessa joulutuvassa tarjoilemme noutopöydästä perinteisiä joulun ajan herkkuja. Autereen tuvan
hulvaton pikkujouluilta etenee viihtyisästi tietovisaillen kolmen vuorineuvoksen korvaamattoman avustajan
Gunnarin vetämänä. Seurueenne käytöstapoja tentataan.

Sokerisuolattua lohta, lipstikkaa
Sen seitsemän sortin sillivalikoima
Fasaaniterriiniä ja sellerisalaattia
Lämminsavusiikamoussea
Terriini hauesta ja katkaravusta, piparjuurikastiketta
Salaatti metsäsienistä, selleristä ja omenasta
Vihersalaattia, granaattiomenaa
Ruskealla voilla maustettuja perunoita
Talon leipää ja voita
Kokonaisena paahdettua porsaan kyljysriviä,
hunajaisia juureksia sekä sinapinsiemenkastiketta
Passionhedelmäposset
Mausteista joulukahvia ja teetä

Menu 32e / hlö

Göstan glögi, 8e / hlö

Gunnarin visa 80e/ryhmä
Juomasuositukset:
Gotim Bru 2015, Espanja, 52e/plo
Jälkiruoalle Sauska Late Harvest Cuvee, Unkari, 9,70e/6 cl
Teerenpeli talviolut 6,50e

It´s About Time to Enjoy Food & Art

Ravintola Göstan taidelounas yhdistää ainutlaatuisella tavalla taiteen ja ruoan. Serlachius-museoiden kesän päänäyttelyn It´s About Time taiteilija, belgialainen Koen Vanmechelen on toiminut aiemmin Michelin-ravintolan kokkina. Nyt hän toteuttaa näyttelynsä mukaan nimetyn lounaan yhdessä ravintoloitsija Henry Tikkasen kanssa.

Koen Vanmechelen on poikkeuksellisen monipuolinen taiteilija, joka ylittää kaikki perinteisen taiteen rajat. Hän valmistaa lounaan alkuruoan yleisön edessä ja vuorovaikutuksessa asiakkaiden kanssa tehden ruoanlaitosta näkyvää taidetta. Tällä lounaalla Food & Art – festivaalin henki toteutuu aidoimmillaan.

Lucy Boar on Koen Vanmechelenin taideteos: siirrettävä ruokavaunu, joka on koristeltu Lucyn kuvilla ja jossa on Lucylle tarkoitettu tila pahnoineen. Taiteilija haluaa näin tehdä läpinäkyväksi sen, mitä me syömme. Tapahtuman aikana taidemuseo Göstan puistossa olevasta Lucy Boarista tarjoillaan kananpoika Hot Dogeja sekä virkistävää juotavaa.

Musta meduusa: Koen Vanmechelen, Meduusa, 2015. Kuva: Stoffel Hias.

 

It´s About Time to Enjoy Food & Art

La Biomista ”mousse savutetusta kananpojasta, marjoja sekä yrttejä puutarhasta”

Metsäsieni consomme, possurilletteä ja lehtikaalia

Tuulahdus mereltä ja grillistä

Maitosuklaa-mustikkakreemiä sekä ruisjäätelöä

Hinta 48 €

 

Lounas tarjolla Ravintola Göstassa

23.8.2018 kello 1100-1500

24.8.2018 kello 1100-1500

25.8.2018 kello 1100-1500

 

Varaukset ja tiedustelut
Ravintola Gösta

ravintola@ravintolagosta.fi
+358 407085572
Joenniementie 47, 35800 Mänttä

Lucy Boar palvelee torstaista lauantaihin kello 1100-1700

Mäntän Musiikkijuhlat 1.-5.8.2018

20-vuotisjuhliaan viettävä Mäntän Musiikkijuhlat on pianomusiikin ystävien kansainvälinen kohtauspaikka, joka esittelee maailmanluokan pianistitähtiä ja nuoria superlupauksia Serlachius-museo Göstan ainutlaatuisessa ympäristössä. Festivaalia johtaa pianotaiteilija Niklas Pokki.

Konsertti-illalliset ja väliaikatarjoilut on varattavissa Kivijärvisalin konsertti-iltoina.

Lisätietoa Musiikkijuhlista löytyy linkistä.