Göstan Isänpäivä 11.11.2018

Hemmottele isää pöytiin tarjoillun, sesongin makuja sisältävän isänpäivämenun ääressä!
Menun löydät linkistä: https://ravintolagosta.fi/ruoka-ja-juoma/

Suosittelemme pöytävarausta ennakkoon: ravintola@ravintolagosta.fi tai p. 040 708 5572

VARAA PIKKUJOULUT NYT!

VIIHTYISÄ PIKKUJOULU GÖSTASSA – VARAA NYT!

Ravintola Göstan joulun odotuksessa juhlitaan upeassa ja tunnelmallisessa miljöössä Kartanon ja Paviljongin
puolella sekä perinteissä Autereen tuvassa. Tunnelmaa ja herkullista tarjontaa täydentää valmiiksi rakennettu
ohjelma juhlan ajaksi.


JOULUNODOTUSTA JA VISAILUA

Joulunodotuksessa maistuvat herkulliset raaka-aineet, mausteet ja lämpö. Hulvaton pikkujouluilta etenee
viihtyisästi tietovisaillen kolmen vuorineuvoksen korvaamattoman avustajan Gunnarin vetämänä. Seurueenne
käytöstapoja tentataan.

Samettista maa-artisokkakeittoa, hauenmätikreemiä
Rapeaksi paahdettua possun kylkeä, tummaa karpalokastiketta
Créme Brülee, mausteisia kirsikoita

Menu 36e/hlö

Göstan glögi, 8e/hlö

Viinipaketti:
kaksi viiniä 19e
kolme viiniä 27e
Gunnarin visa, 80e/ryhmä

KULTAINEN PAVILJONKI JA JOULUPOLKU
Joulun odotukseen virittää kävely ja leikkimieliset tehtävärastit Taavetinsaaren tunnelmallisella joulupolulla.
Kokoonnumme saaren Kultaiseen paviljonkiin ja nautimme avotulella keitetyt glögit.
Ulkoilmasta siirrymme kynttiläillalliselle ravintola Göstan saliin.

Sokerisuolattua siikaa, lipstikkaa ja kukkakaalia
Pippuriglaseerattua hirven rintaa, tattikreemiä ja portviinikastiketta
Suklaafondant ja puolukkajäätelöä

Menu, 46e

Göstan glögi, 8e

Viinipaketti:
kaksi viiniä 19e
kolme viiniä 27e

Joulupolku, 50e/ryhmä

TUNNELMALLINEN PIKKUJOULU AUTEREEN TUVASSA

Tunnelmallisessa joulutuvassa tarjoilemme noutopöydästä perinteisiä joulun ajan herkkuja. Autereen tuvan
hulvaton pikkujouluilta etenee viihtyisästi tietovisaillen kolmen vuorineuvoksen korvaamattoman avustajan
Gunnarin vetämänä. Seurueenne käytöstapoja tentataan.

Sokerisuolattua lohta, lipstikkaa
Sen seitsemän sortin sillivalikoima
Fasaaniterriiniä ja sellerisalaattia
Lämminsavusiikamoussea
Terriini hauesta ja katkaravusta, piparjuurikastiketta
Salaatti metsäsienistä, selleristä ja omenasta
Vihersalaattia, granaattiomenaa
Ruskealla voilla maustettuja perunoita
Talon leipää ja voita
Kokonaisena paahdettua porsaan kyljysriviä,
hunajaisia juureksia sekä sinapinsiemenkastiketta
Passionhedelmäposset
Mausteista joulukahvia ja teetä

Menu 32e / hlö

Göstan glögi, 8e / hlö

Gunnarin visa 80e/ryhmä
Juomasuositukset:
Gotim Bru 2015, Espanja, 52e/plo
Jälkiruoalle Sauska Late Harvest Cuvee, Unkari, 9,70e/6 cl
Teerenpeli talviolut 6,50e

It´s About Time to Enjoy Food & Art

Ravintola Göstan taidelounas yhdistää ainutlaatuisella tavalla taiteen ja ruoan. Serlachius-museoiden kesän päänäyttelyn It´s About Time taiteilija, belgialainen Koen Vanmechelen on toiminut aiemmin Michelin-ravintolan kokkina. Nyt hän toteuttaa näyttelynsä mukaan nimetyn lounaan yhdessä ravintoloitsija Henry Tikkasen kanssa.

Koen Vanmechelen on poikkeuksellisen monipuolinen taiteilija, joka ylittää kaikki perinteisen taiteen rajat. Hän valmistaa lounaan alkuruoan yleisön edessä ja vuorovaikutuksessa asiakkaiden kanssa tehden ruoanlaitosta näkyvää taidetta. Tällä lounaalla Food & Art – festivaalin henki toteutuu aidoimmillaan.

Lucy Boar on Koen Vanmechelenin taideteos: siirrettävä ruokavaunu, joka on koristeltu Lucyn kuvilla ja jossa on Lucylle tarkoitettu tila pahnoineen. Taiteilija haluaa näin tehdä läpinäkyväksi sen, mitä me syömme. Tapahtuman aikana taidemuseo Göstan puistossa olevasta Lucy Boarista tarjoillaan kananpoika Hot Dogeja sekä virkistävää juotavaa.

Musta meduusa: Koen Vanmechelen, Meduusa, 2015. Kuva: Stoffel Hias.

 

It´s About Time to Enjoy Food & Art

La Biomista ”mousse savutetusta kananpojasta, marjoja sekä yrttejä puutarhasta”

Metsäsieni consomme, possurilletteä ja lehtikaalia

Tuulahdus mereltä ja grillistä

Maitosuklaa-mustikkakreemiä sekä ruisjäätelöä

Hinta 48 €

 

Lounas tarjolla Ravintola Göstassa

23.8.2018 kello 1100-1500

24.8.2018 kello 1100-1500

25.8.2018 kello 1100-1500

 

Varaukset ja tiedustelut
Ravintola Gösta

ravintola@ravintolagosta.fi
+358 407085572
Joenniementie 47, 35800 Mänttä

Lucy Boar palvelee torstaista lauantaihin kello 1100-1700

Mäntän Musiikkijuhlat 1.-5.8.2018

20-vuotisjuhliaan viettävä Mäntän Musiikkijuhlat on pianomusiikin ystävien kansainvälinen kohtauspaikka, joka esittelee maailmanluokan pianistitähtiä ja nuoria superlupauksia Serlachius-museo Göstan ainutlaatuisessa ympäristössä. Festivaalia johtaa pianotaiteilija Niklas Pokki.

Konsertti-illalliset ja väliaikatarjoilut on varattavissa Kivijärvisalin konsertti-iltoina.

Lisätietoa Musiikkijuhlista löytyy linkistä.

TAPAHTUMIA 2018

MEILLÄ TAPAHTUU YMPÄRI VUODEN:

Kesän puistokonsertit ja grilli-illat heinäkuun perjantai-iltoina 2018

Heinäkuun perjantai-iltoina Göstan puistossa vietetään grilli-iltoja elävän musiikin viihdyttämänä.
Kartanon puistolavalla esiintyvistä kokoonpanoista on luvassa lisätietoa kevään 2018 aikana.
6.7., 13.7. ja 20.7. grilli-iltoihin on vapaa pääsy.

6.7.2018 klo 19 The Linder Band 
13.7.2018 klo 19 duo Cupids five
20.7.2018 klo 19 duo Katja ja Ilkka

27.7. järjestämme puistokonsertin osana Mää oon Mänttästä -kaupunkifestivaalia.
Klo 17 duo Los Dos soittaa Taavetinsaaren Kultaisen paviljongin edustalla (ei erillistä katsomoa)
Klo 19 kartanon puistolavalla esiintyy legendaarinen Kazapanos.
Liput tapahtumaan 8e. Lipunmyynti alkaa klo 18.

 

Mäntän Musiikkijuhlat 1.-5.8.2018

20-vuotisjuhliaan viettävä Mäntän Musiikkijuhlat on pianomusiikin ystävien kansainvälinen kohtauspaikka, joka esittelee maailmanluokan pianistitähtiä ja nuoria superlupauksia Serlachius-museo Göstan ainutlaatuisessa ympäristössä. Festivaalia johtaa pianotaiteilija Niklas Pokki.

Konsertti-illalliset ja väliaikatarjoilut on varattavissa Kivijärvisalin konsertti-iltoina.

Lisätietoa Musiikkijuhlista löytyy linkistä.


It´s About Time to Enjoy Food & Art

23.-25.8.2018 klo 11-15 – Varaa pöytä nyt!

Ravintola Göstan taidelounas yhdistää ainutlaatuisella tavalla taiteen ja ruoan. Serlachius-museoiden kesän päänäyttelyn It´s About Time taiteilija, belgialainen Koen Vanmechelen on
toiminut aiemmin Michelin-ravintolan kokkina. Nyt hän toteuttaa näyttelynsä mukaan nimetyn lounaan yhdessä ravintoloitsija Henry Tikkasen kanssa.

Koen Vanmechelen on poikkeuksellisen monipuolinen taiteilija, joka ylittää kaikki perinteisen taiteen rajat. Hän valmistaa lounaan alkuruoan yleisön edessä ja vuorovaikutuksessa asiakkaiden kanssa tehden ruoanlaitosta näkyvää taidetta. Tällä lounaalla Food & Art – festivaalin henki toteutuu aidoimmillaan. Hinta 48 €

Varaukset: ravintola@ravintolagosta.fi tai p. 0407085572

 

Sekakuoro goes SuomiPop vol. 3, 26.-27.10.2018

Mäntän Sekakuoron suositut SuomiPop -konsertit saavat jatkoa lokakuussa 2018.
Poikkea lasilliselle tai tule nauttimaan konsertti-illallisesta konsertin jälkeen ravintola Göstaan!
Suosittelemme pöytävarausta ennakkoon!

 

Göstan isänpäivälounas 11.11.2018

Hemmottele isää pöytiin tarjoillun sesongin makuja sisältävän isänpäivämenun ääressä!
Suosittelemme pöytävarausta ennakkoon.

Göstan joulu ja Autereen joulutupa 2018

Ravintola Göstan joulun odotuksessa juhlitaan upeassa ja tunnelmallisessa miljöössä Kartanon ja Paviljongin puolella sekä perinteissä Autereen tuvassa. Tunnelmaa ja herkullista tarjontaa täydentää valmiiksi rakennettu ohjelma juhlan ajaksi.

 

Lisätietoa ja pöytävaraukset ravintola@ravintolagosta.fi tai p. 0407085572