Ravintola Göstan suositut keittiömestarivierailut saavat jatkoa kevättalvella 2016.
Vuoden 2016 vierailut avaa huikean Markus Aremon vierailu 26.2.2016 klo 19.
Ravintola Reginan ravintoloitsija Markus Aremo on yksi alamme arvostetuimpia ja menestyneimpiä konkareita. Omaperäinen ja luova tyyli on luotsannut Markuksen vuoden kokki voittoon sekä hänen ravintolansa Michelin tähtien arvoiseen menestykseen.
Ravintola Göstan vierailulla pääsemme maistelemaan Markuksen moderneja klassikoita hänen uransa varrelta:
Paistettua ankanmaksaa, paahdettua kurpitsaa ja lakritsia
Kukkakaalikeittoa, kastanjaa ja oliivia
Juustolla ja tomaatilla gratinoitua hauki-merirapumureketta 1999
– tummaa merirapukastiketta
Häränposkea, maa-artisokkapyreetä ja portviinikastiketta
Sitruunavanukas, vadelmakermaa ja passionhedelmäjäätelöä
Illallishinnat:
Viiden ruokalajin illallinen 56e
Kolmen ruokalajin illallinen 39e
Viinipaketit menulle:
5 viinin paketti 42e
3 viinin paketti 25e
Vuoden 2016 Ruokamatkoille saadaan arvostettuja vieraita myös maamme rajojen ulkopuolelta. Huhtikuun 23. päivän kokkivierailija vahvistuu alkuvuodesta 2015. Syyskauden keittiömestarivierailut järjestetään loka-marraskuussa.
Pöytävaraukset: ravintola(a)ravintolagosta.fi tai 040 708 5572.
Tule nauttimaan taiteesta ja huippukokkien tarjoamista ainutlaatuisista mauista bussimatkalla:
Ohjelma
16.45 Bussi Serlachius-museo Göstaan lähtee
– Tampereelta rautatieaseman edestä
– Jyväskylän matkakeskuksesta
18.00 Opastettu kierros Anselm Kieferin monumentaalisen taiteen parissa. Vuoden kiinnostavin näyttely esittelee maailman johtaviin nykytaiteilijoihin lukeutuvan taiteilijan teoksia Grothe-kokoelmasta
19.00 Siirtyminen makunautintojen pariin, illallinen alkaa! 26.2.2016 vierailevana tähtikokkina Markus Aremo.
22.00 Bussit lähtevät kohti Tamperetta ja Jyväskylää. Perillä ollaan noin klo 23.15
Matkan hinta
- 83 euroa, sisältää kuljetuksen, oppaan palvelut ja kolmen ruokalajin illallisen.
- 99 euroa, sisältää kuljetuksen, oppaan palvelut ja viiden ruokalajin illallisen.
Ruokajuomat eivät sisälly hintaan.
Matka toteutuu, kun osallistujia on min. 12 henkilöä. Varaukset viimeistään viikkoa ennen lähtöpäivää Serlachius-museoiden myyntipalvelusta p. 040 166 3480, info@serlachius.fi
Kevään ilta Chopinista Beatlesiin 18.3.2016
/in Uncategorized /by Stella BenmerguiGösta, 18.3. klo 18:00
Taidemuseo Göstan Kivijärvi-salissa soivat romantiikan ajan sävelmät sulassa sovussa uudemman musiikin kanssa. Kitara- ja pianoteoksia Chopinista Beatlesiin ja Ilkka Hackmanin omiin sävellyksiin.
Kitara: Ilkka Hackman
Piano: Janne Palmiola
Konsertin jälkeen on konsertti-illallinen Ravintola Göstassa. Konsertin kesto on noin 1,5 tuntia.
Liput:
Konsertti 10 €
Konsertti ja kolmen ruokalajin illallinen 39 €
Kolmen ruokalajin illallinen 35 €
Lipunmyynti taidemuseo Göstan kassalta 1.3.2016 alkaen.
Menu Chopin
Peuratartar, punajuurta sekä lämmintä vadelmavinaigrettia
Paahdettua Huutokosken kirjolohta, merirapukastiketta
Lakritsikakkua, lakkasorbet ja piimävaahtoa
Mää oon Mänttästä -puistokonsertti: Jani & the Downhill Gentlemen
/in Uncategorized /by Stella BenmerguiPuistokonsertti Göstan puistossa vie mukanaan bluesin rytmeihin.
Kartanon lavalle nousee Jani & the Downhill Gentlemen.
Liput 8e.
Göstan baari palvelee kahdessa myyntipisteessä.
Grillistä
Grillattua possunkylkeä, japanilaista bbq-kastiketta sekä raikasta kaalisalaattia
tai
Mausteinen rapukakku, avokadoa ja versosalaattia
Hinta 11e
Konsertti on osa Mää oon Mänttästä – koko kylän luokkakokous -tapahtumaa, lisätietoa koko viikonlopun ohjelmasta: www.mom.fi
Göstan äitienpäivä 2016
/in Uncategorized /by Stella BenmerguiHemmottele äitiä Göstan herkullisella äitienpäivämenulla. Pidämme teistä huolta palvelemalla annokset pöytiin.
Menu
Lime marinoitua lohta, parsasalaattia ja nokkoskreemiä
tai
Tuorehernesosekeittoa ja paistettua kampasimpukkaa
Yrttivoilla täytettyä kananpoikaa, korvasienirisottoa
tai
Päivän kalansaalis
Mehustettuja mansikoita, ruusuvaahtoa sekä mantelijäätelöä
38,00e
Ruokamatka on taidematka – keittiömestarivierailut jatkuvat keväällä 2016
/in Uncategorized /by Stella BenmerguiRavintola Göstan suositut keittiömestarivierailut saavat jatkoa kevättalvella 2016.
Vuoden 2016 vierailut avaa huikean Markus Aremon vierailu 26.2.2016 klo 19.
Ravintola Reginan ravintoloitsija Markus Aremo on yksi alamme arvostetuimpia ja menestyneimpiä konkareita. Omaperäinen ja luova tyyli on luotsannut Markuksen vuoden kokki voittoon sekä hänen ravintolansa Michelin tähtien arvoiseen menestykseen.
Ravintola Göstan vierailulla pääsemme maistelemaan Markuksen moderneja klassikoita hänen uransa varrelta:
Paistettua ankanmaksaa, paahdettua kurpitsaa ja lakritsia
Kukkakaalikeittoa, kastanjaa ja oliivia
Juustolla ja tomaatilla gratinoitua hauki-merirapumureketta 1999
– tummaa merirapukastiketta
Häränposkea, maa-artisokkapyreetä ja portviinikastiketta
Sitruunavanukas, vadelmakermaa ja passionhedelmäjäätelöä
Illallishinnat:
Viiden ruokalajin illallinen 56e
Kolmen ruokalajin illallinen 39e
Viinipaketit menulle:
5 viinin paketti 42e
3 viinin paketti 25e
Vuoden 2016 Ruokamatkoille saadaan arvostettuja vieraita myös maamme rajojen ulkopuolelta. Huhtikuun 23. päivän kokkivierailija vahvistuu alkuvuodesta 2015. Syyskauden keittiömestarivierailut järjestetään loka-marraskuussa.
Pöytävaraukset: ravintola(a)ravintolagosta.fi tai 040 708 5572.
Tule nauttimaan taiteesta ja huippukokkien tarjoamista ainutlaatuisista mauista bussimatkalla:
16.45 Bussi Serlachius-museo Göstaan lähtee
– Tampereelta rautatieaseman edestä
– Jyväskylän matkakeskuksesta
18.00 Opastettu kierros Anselm Kieferin monumentaalisen taiteen parissa. Vuoden kiinnostavin näyttely esittelee maailman johtaviin nykytaiteilijoihin lukeutuvan taiteilijan teoksia Grothe-kokoelmasta
19.00 Siirtyminen makunautintojen pariin, illallinen alkaa! 26.2.2016 vierailevana tähtikokkina Markus Aremo.
22.00 Bussit lähtevät kohti Tamperetta ja Jyväskylää. Perillä ollaan noin klo 23.15
Matkan hinta
Ruokajuomat eivät sisälly hintaan.
Matka toteutuu, kun osallistujia on min. 12 henkilöä. Varaukset viimeistään viikkoa ennen lähtöpäivää Serlachius-museoiden myyntipalvelusta p. 040 166 3480, info@serlachius.fi
Muistojen joulu – konsertti-päivällinen la 12.12. klo 18-20 ja su 13.12. klo 16-18
/in Uncategorized /by Stella BenmerguiMenu
Mausteista kurpitsakeittoa, paahdettuja kurpitsansiemeniä ja inkiväärivaahtoa
***
Rapeaksi paahdettua luomupossun kylkeä ja sisäfilettä, sherrykastiketta
tai
Päivän kalansaalis
***
Creme brulee, mustaherukkaliemessä haudutettua päärynää
Hinta 32e
Juomasuositus:
Alkuruoalle: Sommelier Pinot Grigio Riesling 7,002/12 cl
Pääruoalle: Murviedro Colleccion Reserva, Italia 6,50e/12 cl tai Sommelier Pinot Grigio Riesling 7,00e/12 cl
Jälkiruoalle: Murviedro Moscatel, Espanja 5,80e/8 cl
Konserttilippuja (á 12 e) saatavilla ennakkoon ravintola Göstasta. Lauantain konsertti on loppuunmyyty!
Ravintolakäynti ei edellytä museo- tai konserttikäyntiä.
Pöytävaraukset: ravintola(at)ravintolagosta.fi tai 0407085572