Ravintola Göstan joulunodotuksessa tuntuvat ja maistuvat herkulliset raaka-aineet, mausteet ja lämpö.
Tunnelmallisen illallisen voitte halutessanne täydentää Serlachius museon kanssa toteutetulla elämyksellisellä ja viihdyttävällä ohjelmalla. Varaathan illallisen etukäteen (minimi henkilömäärä 10 henkilöä)!
OHJELMAVAIHTOEHTOJA Lue Lisää >>>
Omakuva pikkujoulutunnelmissa
Vietä tuokio taiteilijana ja päästä luovuutesi valloilleen! Taidemuseon työpajassa saat taiteilla omakuvan valitsemillasi välineillä; haluatko piirtää, sutia vai sormeilla? Voit myös ennen omaksi malliksesi asettumista hiukan tuunata itseäsi museon pikku asusteilla. Miten lopulta käy: tunnistaako porukka muotokuvasi gallerian seinältä? Näköisimmät ja luovimmat teokset palkitaan!
Kesto: noin puoli tuntia pienten ryhmien kanssa, isompaan ryhmään varataan hieman enemmän aikaa.
Hinta:
Ryhmän koko 5-10 hlöä 15€ / hlö
Ryhmän koko 11-30 hlöä 10€ / hlö
Ryhmän koko 31-60 hlöä 7€ / hlö
Ryhmänne varatessa useamman opastuksen tai ohjelman on tämän ohjelman hinta lisäpalveluna.
Duo Coverjake
Laadukasta akustista viihdettä, ohjelmisto koostuu kotimaisista ja ulkomaisista coverklassikoista.
Esiintymisaika 2*45min tai 1*75min
Duo Coverjake – Kuva: Aki Niemelä
Lauluyhtye VoiSe
Mäntän sekakuoron laulajista koostuva accappella lauluyhtye, joka laulaa pääasiassa neliäänisesti. Ohjelmisto koostuu joululauluista.
Menu Possu, 34,00e
Mausteista kurpitsakeittoa, paahdettuja kurpitsasiemeniä ja inkiväärivaahtoa
Rapeaksi paahdettua luomupossun kylkeä ja sisäfilettä, sherrykastiketta
Creme brulee, mustaherukkaliemessä haudutettua päärynää
Juomasuositus:
Sommelier Pinot Grigio Riesling, Saksa, 37e/ploVilla Maria PB Oranic Merlot, Uusi-Seelanti, 42e/plo
Bodegas Murviedro Dulce, Espanja, 30e/plo
Menu Peura, 42,00e
Savumuikkumoussea, artisokkaa ja muikunmätiä
Paahdettua peuranpaistia, tattikreemiä ja portviinikastiketta
tai
Päivän kalansaalis
Appelsiinilla maustettua suklaamoussea, kirsikoita ja vaniljajäätelöä
Juomasuositus:
Teerenpeli Talviolut, 6,50e/ploBassus Pinot Noir, Espanja, 30e/plo
Illallisiin lisäksi valittavissa
Pala juustoa ja viikunahilloketta 5,50e
Valikoima juustoja meiltä ja maailmalta 10,00e
Käsin tehtyjä suklaakonvehteja 5,50e
Autereen tuvan joulu
/in Uncategorized /by Stella BenmerguiAutereen tuvan jouluherkut maistuvat hyvässä seurassa takkatulen loimussa.
Menu Autereen tuvan joulu
Kevyesti suolattua lohta, soijaa ja avokadoa
Ankkarilletteä, marinoitua sipulia
Ravintola Göstan kinkkua, kotisinappia ja karamellisoitua lanttua
Katkarapuleipä ”skågen”
Paahdettua kurpitsaa, vuohenjuustoa ja pestoa
Sahramirisottoa, paahdettuja pinjansiemeniä ja tomaattia
Appelsiinilla maustettua suklaamoussea, kirsikkaa
Hinta 29e/hlö (min. 15 hlön ryhmä)
Juomasuositus:
Talon puna-/valkoviini 30e/plo
Memoro Rosso/Memoro Bianco Italia, 35e/plo
Varaukset: ravintola(at)ravintolagosta.fi tai 0407085572
Tunnelmallisen ruokailun voitte halutessanne täydentää Serlachius museon kanssa toteutetulla elämyksellisellä ja viihdyttävällä ohjelmalla
OHJELMAVAIHTOEHTOJA Lue Lisää >>>
Lauluyhtye VoiSe
Mäntän sekakuoron laulajista koostuva accappella lauluyhtye, joka laulaa pääasiassa neliäänisesti. Ohjelmisto koostuu joululauluista.
Omakuva pikkujoulutunnelmissa
Vietä tuokio taiteilijana ja päästä luovuutesi valloilleen! Taidemuseon työpajassa saat taiteilla omakuvan valitsemillasi välineillä; haluatko piirtää, sutia vai sormeilla? Voit myös ennen omaksi malliksesi asettumista hiukan tuunata itseäsi museon pikku asusteilla. Miten lopulta käy: tunnistaako porukka muotokuvasi gallerian seinältä? Näköisimmät ja luovimmat teokset palkitaan!
Kesto: noin puoli tuntia pienten ryhmien kanssa, isompaan ryhmään varataan hieman enemmän aikaa.
Hinta:
Ryhmän koko 5-10 hlöä 15€ / hlö
Ryhmän koko 11-30 hlöä 10€ / hlö
Ryhmän koko 31-60 hlöä 7€ / hlö
Ryhmänne varatessa useamman opastuksen tai ohjelman on tämän ohjelman hinta lisäpalveluna.
Duo Coverjake
Laadukasta akustista viihdettä, ohjelmisto koostuu kotimaisista ja ulkomaisista coverklassikoista.
Esiintymisaika 2*45min tai 1*75min
Göstan joulu 2015 (3.11.2015-22.12.2015)
/in Uncategorized /by Stella BenmerguiRavintola Göstan joulunodotuksessa tuntuvat ja maistuvat herkulliset raaka-aineet, mausteet ja lämpö.
Tunnelmallisen illallisen voitte halutessanne täydentää Serlachius museon kanssa toteutetulla elämyksellisellä ja viihdyttävällä ohjelmalla. Varaathan illallisen etukäteen (minimi henkilömäärä 10 henkilöä)!
OHJELMAVAIHTOEHTOJA Lue Lisää >>>
Omakuva pikkujoulutunnelmissa
Vietä tuokio taiteilijana ja päästä luovuutesi valloilleen! Taidemuseon työpajassa saat taiteilla omakuvan valitsemillasi välineillä; haluatko piirtää, sutia vai sormeilla? Voit myös ennen omaksi malliksesi asettumista hiukan tuunata itseäsi museon pikku asusteilla. Miten lopulta käy: tunnistaako porukka muotokuvasi gallerian seinältä? Näköisimmät ja luovimmat teokset palkitaan!
Kesto: noin puoli tuntia pienten ryhmien kanssa, isompaan ryhmään varataan hieman enemmän aikaa.
Hinta:
Ryhmän koko 5-10 hlöä 15€ / hlö
Ryhmän koko 11-30 hlöä 10€ / hlö
Ryhmän koko 31-60 hlöä 7€ / hlö
Ryhmänne varatessa useamman opastuksen tai ohjelman on tämän ohjelman hinta lisäpalveluna.
Duo Coverjake
Laadukasta akustista viihdettä, ohjelmisto koostuu kotimaisista ja ulkomaisista coverklassikoista.
Esiintymisaika 2*45min tai 1*75min
Duo Coverjake – Kuva: Aki Niemelä
Lauluyhtye VoiSe
Mäntän sekakuoron laulajista koostuva accappella lauluyhtye, joka laulaa pääasiassa neliäänisesti. Ohjelmisto koostuu joululauluista.
Menu Possu, 34,00e
Mausteista kurpitsakeittoa, paahdettuja kurpitsasiemeniä ja inkiväärivaahtoa
Rapeaksi paahdettua luomupossun kylkeä ja sisäfilettä, sherrykastiketta
Creme brulee, mustaherukkaliemessä haudutettua päärynää
Juomasuositus:
Sommelier Pinot Grigio Riesling, Saksa, 37e/ploVilla Maria PB Oranic Merlot, Uusi-Seelanti, 42e/plo
Bodegas Murviedro Dulce, Espanja, 30e/plo
Menu Peura, 42,00e
Savumuikkumoussea, artisokkaa ja muikunmätiä
Paahdettua peuranpaistia, tattikreemiä ja portviinikastiketta
tai
Päivän kalansaalis
Appelsiinilla maustettua suklaamoussea, kirsikoita ja vaniljajäätelöä
Juomasuositus:
Teerenpeli Talviolut, 6,50e/ploBassus Pinot Noir, Espanja, 30e/plo
Illallisiin lisäksi valittavissa
Pala juustoa ja viikunahilloketta 5,50e
Valikoima juustoja meiltä ja maailmalta 10,00e
Käsin tehtyjä suklaakonvehteja 5,50e
Ruokamatka voi olla myös kulttuurimatka – arvostetut keittiömestarit vierailulla Göstassa
/in Uncategorized /by Stella Benmergui30.10.2015 Ravintola Göstaan saapuu vierailulle arvostettu Chez&Sommelier ravintolan keittiömestari Sasu Laukkonen. Luvassa on Puhtaita makuja, luomua ja villin luonnon antimia. Sasu Laukkonen on tunnettu helsinkiläinen keittiömestari, joka vannoo luomuruuan ja luonnon raaka-aineiden nimeen. Sasu Laukkosen ja Johan Borgarin perustama Chef & Sommelier ravintola sai arvostetun Michelin tähden maaliskuussa 2014.
Menu Sasu Laukkonen
Peuratartar, karpaloa ja mallasta
***
Savulahnakeittoa, maa-artisokkaa ja kahvia
***
Juuriselleriä, pähkinää ja säilöttyä omenaa
***
Kuhaa, lehtikaalia ja piparjuurta
***
Katajaa, douglaskuusta ja säilöttyä raparperia
Illallisen hinta 5 ruokalajia 54e ja kolme ruokalajia 38e +ruokajuomat
Ravintola Göstan teema illalliset jatkuvat marraskuussa 14.11. Michelin tähdellä palkitun ravintola Olon keittiömestari Heikki Liekolan vierailulla. Ravintola Olo on arvostettu ravintola jossa suositaan raaka-aineita, jotka tulevat tutuilta kotimaisilta ja pohjoismaalaisilta laadukkailta pientuottajilta. Keittiömestari Heikki Liekolan sydäntä lähellä ovatkin herkät skandinaaviset maut. Heikki valittiin myös vuoden kokiksi vuonna 2014.
Menu Heikki Liekola
PURJO
grillattua purjoa, muikunmätiä ja ruskistettu voita
MAA-ARTISOKKA
maa-artisokkaa, siikaa ja lipstikkaa
FENKOLI
fenkolia, silavaa ja herakastiketta
KAALI
paahdettua kukkakaalia, islannin karitsaa ja lehtikaalia
TATTI
tattijäätelöä, syysomenaa ja puolukkaa
Illallisen hinta 5 ruokalajia 54e ja kolme ruokalajia 38e +ruokajuomat
Pöytävaraukset: ravintola(at)ravintolagosta.fi tai 0407085572
Ravintola Gösta ja Autereen tupa palvelevat ympäri vuoden
/in Uncategorized /by Ravintola GöstaRavintola Gösta palvelee ympäri vuoden museon aukioloaikoina.
1.9.2015 alkaen palvelemme ti-su klo 11-18 (keittiö klo 16.30 saakka) ja muuna aikana tilauksesta.
Kahvila Autereen tupa palvelee 1.9.2015 alkaen tilauksesta.
Meillä järjestyvät lounaat, illalliset, kokoukset, perhejuhlat ja yritystilaisuudet. Pyydä tarjous: ravintola(at)ravintolagosta.fi.
Rapuillallinen ravintola Göstassa
/in Uncategorized /by Stella BenmerguiElo-syyskuun iltahämärässä kokoonnutaan viettämään rentoa ja tunnelmallista rapujuhlaa yhdessä ystävien tai yhteistyökumppaneiden kanssa.
Tarjoamme perinteiseen tapaan keitetyt ravut paahtoleivän, tillin ja voin kera.
Alkupalaksi suosittelemme 8-15 rapua/ ruokailija.
Ravuista velotamme päivän hinnan.
Menu I
Metsäsienirisottoa
Mehustettuja mustikoita, ruista ja pähkinävoijäätelöä
28,00e
Viinisuositus:
Loess Riesling, Saksa 59e/plo
CH Roumieus Sauternes, Ranska 38e/plo
Menu II
Grillattua karitsanseläkettä, kantarelleja ja oliiveja
Maitosuklaamoussea ja vadelmasorbet
39,00e
Viinisuositus:
Bassus Pinot Noir, Espanja 59e/plo
Bodegas Murviedro Dulce, Espanja 28e/plo
Pääruuaksi 20.8 alkaen
-Sorsaa perinteiseen tapaan 32,00e
-Paahdettua kyyhkynrintaa ja tummaa kirsikkakastiketta 34,00e