Nautintoja kaikille aisteille – Food&Art lounas ravintola Göstassa

Elokuisen Food & Art tapahtuman aikana ravintola Gösta tarjoaa nautintoja kaikille aisteille. Päivien aikana ravintolan salissa nautitaan puhtaiden  sesongin makujen lisäksi taiteesta. Torstaina ja perjantaina kuvittaja-graafikko Matti Pikkujämsä taiteilee suosittuja pop-up muotokuvia (lounasaikaan ravintola Göstassa, 15-18 Autereen tuvalla). Lauantaina Tampere Filharmonian Pop-up live jukeboksi viihdyttää lounasruokailijoita ravintolasalissa. Kokoonpano koostuu kolmesta soittajasta: Jarmo Hyväkkö, klarinetti, Reetta Näätänen, klarinetti ja Aleksei Dmitrev, fagotti, soittavat Mozartin keveitä trioja ja yleisön toiveita kesäiseltä musiikkimenulta.

Taiteen maustamia lounaita tarjolla
24.8 Torstaina 11-15
25.8 Perjantaina 11-15
26.8 Lauantaina 11-15
27.8 Sunnuntaina 11-17

Menu
Punajuuri consomme, häränhäntää ja tattia
***
Hiillostettua siikaa, artisokkaa ja lipstikkaa
***
Grillattua rypsiporsaan plumaa, sinapinsiemen kastiketta sekä selleriä
***
Ruusulla maustettua maitosuklaata, vadelmia ja vadelmasorbet

Neljä ruokalajia 48,00e
Kolme ruokalajia 42,00e

Lisätietoja ja pöytävaraukset
Ravintola Gösta
Joenniementie 47, Mänttä
+358 40 708 5572
ravintola@ravintolagosta.fi
www.ravintolagosta.fi

Torstaina ja perjantaina 24.-25.7.2017 kuvittaja-graafikko Matti Pikkujämsä tekee muotokuvia lounasaikaan ravintola Göstassa.

Ajat varataan paikan päällä. Taiteilija ottaa kuvan malleista ja tekee muotokuvat sen pohjalta – lounaan ohessa ei tarvitse siis poseerata. Pikkujämsä voi halutessa tehdä myös muotokuvan mukana tuomastasi kuvasta.

Löydät meidät myös facebookista

 

Mäntän Musiikkijuhlat 2.–6.8.2017

XIX Mäntän Musiikkijuhlat hemmottelee jälleen pianomusiikin ystäviä korkeatasoisella tarjonnallaan. Esiintyjäkaartiin kuuluu koti- ja ulkomaisia eturivin pianisteja, kuten Eero Heinonen, Olli Mustonen, Severin von Eckardstein, Henri Sigfridsson, Anna Kuvaja ja Eveliina Kytömäki. Festivaalin päätöskonsertin, Gustaf Serlachius -juhlakonsertin 6.8, soittaa amerikkalainen pianolegenda Richard Goode. Festivaali esittelee myös  tulevaisuudenlupauksia Sibelius-Akatemiasta ja Nuorten pianoakatemiasta. Perjantai-illan hupailusta vastaa säkenöivä Fabulous Bäckström Brothers!
Varaa väliaikatarjoilut ja pöytä illalliselle ravintola Göstasta: ravintola(a)ravintolagosta.fi tai p. 0407085572

Konsertti-illallinen 44e/3 ruokalajia
Kahvi ja suolainen/makea kahvileipä 8,50e.

Syödään yhdessä: Koko kylän possujuhla 26.5.2017 klo 18 alkaen

Ravintola Gösta avaa grillikauden perjantaina 26.5.
Grilli on kuumana laajennetulla terassilla 18-21.

Puistolavalla viihdyttää Koski Folk -orkesteri.
Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Menu

Grillattu rypsiporsaan ”rack”, paahdettua bataattia
***
Pulled pork hampurilainen
***
Salaatti grillatuista kasviksista ja porsaan kyljestä, rakuunapestoa
***
Grillattu mustapapu ”kepakko”, grillattuja kasviksia ja rakuunapestoa
***
Sitruunaposset, uunissa paahdettua raparperia

Grilliherkut 14,00e/annos
Jälkiruoka 8,00e

Loppuunmyyty: Göstan äitienpäivälounas 14.5.2017

Göstan äitienpäivämenu klo 11-17

Katkarapucocktail, limeaiolia
Paahdettua kukkakaalikeittoa, kevyesti savustettua lohta ja rapeaa kukkakaalia

Ankankoipea confit, grillattua parsaa ja sydänsalaattia
tai
Päivän kalansaalis

Passionhedelmämoussea, mansikoita ja valkosuklaata

Menu 38,00e

Göstan äitienpäiväkonsertti
Kivijärvisalissa klo 14

Ilkka Hackman (kitara) ja Janne Palmiola (piano)
Konserttiin pääset museolipun hinnalla (10e, alle 18-vuotiaat veloituksetta)

Tervetuloa!

Ruokamatka on taidematka – kokkivierailijana Marko Palovaara 22.4.2017

Bistro o mat Marko Palovaara
Keittiömestarivieraana Marko Palovaara (Bistro O Mat) www.bistromat.fi

Menu Marko Palovaara
Luomunaudanlihatartaria ja paahdettua valkosipulia
***
Savustettua kaskipunajuurta, vuohenjuustoa ja ruista
***
Haudutettua siianseläkettä, grillattua fenkoli-emmeriä ja fenkolivaahtokastiketta
***
Uuniomenasorbettiä, paahdettua valkosuklaata ja suolakinuskia

4 ruokalajia 46e

 

Myös paketit: illallinen+näyttelyt + bussimatkat Tampereelta ja Jyväskylästä

Tule nauttimaan taiteesta ja huippukokkien tarjoamista ainutlaatuisista mauista bussimatkalla:
Ohjelma:

16.30 Bussi Serlachius-museo Göstaan lähtee
– Tampereelta rautatieaseman edestä
– Jyväskylän matkakeskuksesta

18.00 Walking bass / Ahti Lassila. Ohjelmallinen kierros Serlachius-museo Göstassa.

19.00 Siirtyminen makunautintojen pariin, illallinen alkaa!

22.00 Bussit lähtevät kohti Tamperetta ja Jyväskylää. Perillä ollaan noin klo 23.15

Matkan hinta 92 euroa, sisältää kuljetuksen, oppaan palvelut ja kolmen ruokalajin illallisen. Ruokajuomat eivät sisälly hintaan.Matka toteutuu, kun osallistujia on min. 12 henkilöä. Varaukset viimeistään viikkoa ennen lähtöpäivää Serlachius-museoiden myyntipalvelusta p. 040 166 3480, info@serlachius.fi