VIIHTYISÄ PIKKUJOULU GÖSTASSA – VARAA NYT!
Ravintola Göstan joulun odotuksessa juhlitaan upeassa ja tunnelmallisessa miljöössä Kartanon ja Paviljongin
puolella sekä perinteissä Autereen tuvassa. Tunnelmaa ja herkullista tarjontaa täydentää valmiiksi rakennettu
ohjelma juhlan ajaksi.
JOULUNODOTUSTA JA VISAILUA
Joulunodotuksessa maistuvat herkulliset raaka-aineet, mausteet ja lämpö. Hulvaton pikkujouluilta etenee
viihtyisästi tietovisaillen kolmen vuorineuvoksen korvaamattoman avustajan Gunnarin vetämänä. Seurueenne
käytöstapoja tentataan.
Samettista maa-artisokkakeittoa, hauenmätikreemiä
Rapeaksi paahdettua possun kylkeä, tummaa karpalokastiketta
Créme Brülee, mausteisia kirsikoita
Menu 36e/hlö
Göstan glögi, 8e/hlö
Viinipaketti:
kaksi viiniä 19e
kolme viiniä 27e
Gunnarin visa, 80e/ryhmä
KULTAINEN PAVILJONKI JA JOULUPOLKU
Joulun odotukseen virittää kävely ja leikkimieliset tehtävärastit Taavetinsaaren tunnelmallisella joulupolulla.
Kokoonnumme saaren Kultaiseen paviljonkiin ja nautimme avotulella keitetyt glögit.
Ulkoilmasta siirrymme kynttiläillalliselle ravintola Göstan saliin.
Sokerisuolattua siikaa, lipstikkaa ja kukkakaalia
Pippuriglaseerattua hirven rintaa, tattikreemiä ja portviinikastiketta
Suklaafondant ja puolukkajäätelöä
Menu, 46e
Göstan glögi, 8e
Viinipaketti:
kaksi viiniä 19e
kolme viiniä 27e
Joulupolku, 50e/ryhmä
TUNNELMALLINEN PIKKUJOULU AUTEREEN TUVASSA
Tunnelmallisessa joulutuvassa tarjoilemme noutopöydästä perinteisiä joulun ajan herkkuja. Autereen tuvan
hulvaton pikkujouluilta etenee viihtyisästi tietovisaillen kolmen vuorineuvoksen korvaamattoman avustajan
Gunnarin vetämänä. Seurueenne käytöstapoja tentataan.
Sokerisuolattua lohta, lipstikkaa
Sen seitsemän sortin sillivalikoima
Fasaaniterriiniä ja sellerisalaattia
Lämminsavusiikamoussea
Terriini hauesta ja katkaravusta, piparjuurikastiketta
Salaatti metsäsienistä, selleristä ja omenasta
Vihersalaattia, granaattiomenaa
Ruskealla voilla maustettuja perunoita
Talon leipää ja voita
Kokonaisena paahdettua porsaan kyljysriviä,
hunajaisia juureksia sekä sinapinsiemenkastiketta
Passionhedelmäposset
Mausteista joulukahvia ja teetä
Menu 32e / hlö
Göstan glögi, 8e / hlö
Gunnarin visa 80e/ryhmä
Juomasuositukset:
Gotim Bru 2015, Espanja, 52e/plo
Jälkiruoalle Sauska Late Harvest Cuvee, Unkari, 9,70e/6 cl
Teerenpeli talviolut 6,50e
TAPAHTUMIA 2019
/in Uncategorized /by Stella BenmerguiHELMIKUU
8.2.2019 18:00 Juustot ja viini #göstanviinikerho
Illan menu:
Yrttirisottoa, punajuurta ja karitsaa
***
Juustoja ( neljää erilaista ) Viikunaa Talon leipää
***
Sitruunaruoho-pannacotta, eksoottisia hedelmiä
14.2.2019 Göstan ystävänpäivä
24.2.2019 Göstan perhepäivä
MAALISKUU
3.3.2019 Göstan laskiainen #göstanbrunssi
HUHTIKUU
21.4.2019 Göstan pääsiäinen #göstanbrunssi
26.4.2019 Göstan viinikerho kokoontuu #göstanviinikerho
TOUKOKUU
1.5.2019 Göstan vappu #göstanbrunssi
12.5.2019 Göstan äitienpäivä #göstanbrunssi
HEINÄKUU
Perjantai-iltaisin klo 18-21 Göstan grilli-illat #ravintolagösta #göstangrilliillat
26.7.2019 Mää oon Mänttästä Puistokonsertti kartanon puistossa #määoonmänttästä #göstangrilliillat
ELOKUU
31.7.-4.8.2019 Mäntän musiikkijuhlat Musiikkijuhlalounaat, -illalliset ja väliaikatarjoilut #mäntänmusiikkijuhlat #mänttämusicfestival
30.-31.8.2019 Mänttä Food Festival 2019 Klassikoiden juhlaa #mänttäfoodfestival #pleasureofgastronomy
LOKAKUU
20.10.2019 Göstan perhepäivä
MARRASKUU
10.11.2019 Göstan isänpäivä #göstanbrunssi
15-17.11.2019 Miniteatterikesä #miniteatterikesä #serlachius
JOULUKUU
Autereen joulutupa ja Göstan pikkujoulut #göstanjoulu #autereentupa
Göstan Isänpäivä 11.11.2018
/in Uncategorized /by Stella BenmerguiHemmottele isää pöytiin tarjoillun, sesongin makuja sisältävän isänpäivämenun ääressä!
Menun löydät linkistä: https://ravintolagosta.fi/ruoka-ja-juoma/
Suosittelemme pöytävarausta ennakkoon: ravintola@ravintolagosta.fi tai p. 040 708 5572
VARAA PIKKUJOULUT NYT!
/in Uncategorized /by Stella BenmerguiVIIHTYISÄ PIKKUJOULU GÖSTASSA – VARAA NYT!
Ravintola Göstan joulun odotuksessa juhlitaan upeassa ja tunnelmallisessa miljöössä Kartanon ja Paviljongin
puolella sekä perinteissä Autereen tuvassa. Tunnelmaa ja herkullista tarjontaa täydentää valmiiksi rakennettu
ohjelma juhlan ajaksi.
JOULUNODOTUSTA JA VISAILUA
Joulunodotuksessa maistuvat herkulliset raaka-aineet, mausteet ja lämpö. Hulvaton pikkujouluilta etenee
viihtyisästi tietovisaillen kolmen vuorineuvoksen korvaamattoman avustajan Gunnarin vetämänä. Seurueenne
käytöstapoja tentataan.
Samettista maa-artisokkakeittoa, hauenmätikreemiä
Rapeaksi paahdettua possun kylkeä, tummaa karpalokastiketta
Créme Brülee, mausteisia kirsikoita
Menu 36e/hlö
Göstan glögi, 8e/hlö
Viinipaketti:
kaksi viiniä 19e
kolme viiniä 27e
Gunnarin visa, 80e/ryhmä
KULTAINEN PAVILJONKI JA JOULUPOLKU
Joulun odotukseen virittää kävely ja leikkimieliset tehtävärastit Taavetinsaaren tunnelmallisella joulupolulla.
Kokoonnumme saaren Kultaiseen paviljonkiin ja nautimme avotulella keitetyt glögit.
Ulkoilmasta siirrymme kynttiläillalliselle ravintola Göstan saliin.
Sokerisuolattua siikaa, lipstikkaa ja kukkakaalia
Pippuriglaseerattua hirven rintaa, tattikreemiä ja portviinikastiketta
Suklaafondant ja puolukkajäätelöä
Menu, 46e
Göstan glögi, 8e
Viinipaketti:
kaksi viiniä 19e
kolme viiniä 27e
Joulupolku, 50e/ryhmä
TUNNELMALLINEN PIKKUJOULU AUTEREEN TUVASSA
Tunnelmallisessa joulutuvassa tarjoilemme noutopöydästä perinteisiä joulun ajan herkkuja. Autereen tuvan
hulvaton pikkujouluilta etenee viihtyisästi tietovisaillen kolmen vuorineuvoksen korvaamattoman avustajan
Gunnarin vetämänä. Seurueenne käytöstapoja tentataan.
Sokerisuolattua lohta, lipstikkaa
Sen seitsemän sortin sillivalikoima
Fasaaniterriiniä ja sellerisalaattia
Lämminsavusiikamoussea
Terriini hauesta ja katkaravusta, piparjuurikastiketta
Salaatti metsäsienistä, selleristä ja omenasta
Vihersalaattia, granaattiomenaa
Ruskealla voilla maustettuja perunoita
Talon leipää ja voita
Kokonaisena paahdettua porsaan kyljysriviä,
hunajaisia juureksia sekä sinapinsiemenkastiketta
Passionhedelmäposset
Mausteista joulukahvia ja teetä
Menu 32e / hlö
Göstan glögi, 8e / hlö
Gunnarin visa 80e/ryhmä
Juomasuositukset:
Gotim Bru 2015, Espanja, 52e/plo
Jälkiruoalle Sauska Late Harvest Cuvee, Unkari, 9,70e/6 cl
Teerenpeli talviolut 6,50e
It´s About Time to Enjoy Food & Art
/in Uncategorized /by Stella BenmerguiRavintola Göstan taidelounas yhdistää ainutlaatuisella tavalla taiteen ja ruoan. Serlachius-museoiden kesän päänäyttelyn It´s About Time taiteilija, belgialainen Koen Vanmechelen on toiminut aiemmin Michelin-ravintolan kokkina. Nyt hän toteuttaa näyttelynsä mukaan nimetyn lounaan yhdessä ravintoloitsija Henry Tikkasen kanssa.
Koen Vanmechelen on poikkeuksellisen monipuolinen taiteilija, joka ylittää kaikki perinteisen taiteen rajat. Hän valmistaa lounaan alkuruoan yleisön edessä ja vuorovaikutuksessa asiakkaiden kanssa tehden ruoanlaitosta näkyvää taidetta. Tällä lounaalla Food & Art – festivaalin henki toteutuu aidoimmillaan.
Lucy Boar on Koen Vanmechelenin taideteos: siirrettävä ruokavaunu, joka on koristeltu Lucyn kuvilla ja jossa on Lucylle tarkoitettu tila pahnoineen. Taiteilija haluaa näin tehdä läpinäkyväksi sen, mitä me syömme. Tapahtuman aikana taidemuseo Göstan puistossa olevasta Lucy Boarista tarjoillaan kananpoika Hot Dogeja sekä virkistävää juotavaa.
Musta meduusa: Koen Vanmechelen, Meduusa, 2015. Kuva: Stoffel Hias.
It´s About Time to Enjoy Food & Art
La Biomista ”mousse savutetusta kananpojasta, marjoja sekä yrttejä puutarhasta”
Metsäsieni consomme, possurilletteä ja lehtikaalia
Tuulahdus mereltä ja grillistä
Maitosuklaa-mustikkakreemiä sekä ruisjäätelöä
Hinta 48 €
Lounas tarjolla Ravintola Göstassa
23.8.2018 kello 1100-1500
24.8.2018 kello 1100-1500
25.8.2018 kello 1100-1500
Varaukset ja tiedustelut
Ravintola Gösta
ravintola@ravintolagosta.fi
+358 407085572
Joenniementie 47, 35800 Mänttä
Lucy Boar palvelee torstaista lauantaihin kello 1100-1700
Mäntän Musiikkijuhlat 1.-5.8.2018
/in Uncategorized /by Stella Benmergui20-vuotisjuhliaan viettävä Mäntän Musiikkijuhlat on pianomusiikin ystävien kansainvälinen kohtauspaikka, joka esittelee maailmanluokan pianistitähtiä ja nuoria superlupauksia Serlachius-museo Göstan ainutlaatuisessa ympäristössä. Festivaalia johtaa pianotaiteilija Niklas Pokki.
Konsertti-illalliset ja väliaikatarjoilut on varattavissa Kivijärvisalin konsertti-iltoina.
Lisätietoa Musiikkijuhlista löytyy linkistä.