Ruokamatka on taidematka – kokkivierailijana Marko Palovaara 22.4.2017

Bistro o mat Marko Palovaara
Keittiömestarivieraana Marko Palovaara (Bistro O Mat) www.bistromat.fi

Menu Marko Palovaara
Luomunaudanlihatartaria ja paahdettua valkosipulia
***
Savustettua kaskipunajuurta, vuohenjuustoa ja ruista
***
Haudutettua siianseläkettä, grillattua fenkoli-emmeriä ja fenkolivaahtokastiketta
***
Uuniomenasorbettiä, paahdettua valkosuklaata ja suolakinuskia

4 ruokalajia 46e

 

Myös paketit: illallinen+näyttelyt + bussimatkat Tampereelta ja Jyväskylästä

Tule nauttimaan taiteesta ja huippukokkien tarjoamista ainutlaatuisista mauista bussimatkalla:
Ohjelma:

16.30 Bussi Serlachius-museo Göstaan lähtee
– Tampereelta rautatieaseman edestä
– Jyväskylän matkakeskuksesta

18.00 Walking bass / Ahti Lassila. Ohjelmallinen kierros Serlachius-museo Göstassa.

19.00 Siirtyminen makunautintojen pariin, illallinen alkaa!

22.00 Bussit lähtevät kohti Tamperetta ja Jyväskylää. Perillä ollaan noin klo 23.15

Matkan hinta 92 euroa, sisältää kuljetuksen, oppaan palvelut ja kolmen ruokalajin illallisen. Ruokajuomat eivät sisälly hintaan.Matka toteutuu, kun osallistujia on min. 12 henkilöä. Varaukset viimeistään viikkoa ennen lähtöpäivää Serlachius-museoiden myyntipalvelusta p. 040 166 3480, info@serlachius.fi

25.3. Marian Petrescu & Atmos Duo: jazz-konsertti ja illallinen ravintola Göstassa.

25.3. Jazz-konsertti: Marian Petrescu &Atmos Duo

Varaa pöytä illalliselle ravintola Göstaan! p. 0407085572 tai ravintola@ravintolagosta.fi

Marian Petrescu piano, Petri Ahjokoski kitara, Anu Ahjokoski basso.
Grammy-palkittu jazz-pianisti intiimin duon kanssa.
Petrescu on Suomessa tunnettu mm jokakesäinen Porin Jazzien esiintyjä.
www.resonancerecords.org/marianpetrescu , www.atmosduo.com/
Järjestäjänä Mänttä-Vilppulan Jazz&Blues –yhdistys
Liput 15e aikuiset ja 12e opiskelijat/eläkeläiset.
Ennakkolipunmyynti Mäntän matkailuinfossa ja Serlachius-museo Göstan lippukassalta.

PIKKUJOULUT GÖSTASSA JA AUTEREEN TUVALLA – VARAA NYT!

VIIHTYISÄ PIKKUJOULU GÖSTASSA

Ravintola Göstan joulun odotuksessa tuntuvat ja maistuvat herkulliset raaka-aineet, mausteet ja lämpö.
Tunnelmallinen pöytiin tarjoiltu pikkujouluillallinen täydentyy
Serlachius- museon kanssa toteutetulla elämyksellisellä ja viihdyttävällä ohjelmalla.

Menu Possu 34e

Mausteista kurpitsakeittoa, paahdettuja kurpitsasiemeniä ja inkiväärivaahtoa
Rapeaksi paahdettua possun kylkeä, sherrykastiketta
Lakritsilla maustettu Creme brulee, sitruunasorbet

Juomasuositus:
Alkuruoalle Pauly-Bergweiler Feinherb Riesling, Saksa, 35e/plo
Pääruoalle Villa Maria PB Organic Merlot, Uusi-Seelanti, 42e/plo
Jälkiruoalle Piemonte Moscato 2013, Italia, 36e/plo

Menu Peura 46e

Savumuikkumoussea, artisokkaa ja muikunmätiä
Paahdettua peuranpaistia, tattikreemiä ja portviinikastiketta
tai
Paistettua siikaa, omenaa ja ruskistettua voita
Appelsiinilla maustettua suklaamoussea, valkosuklaajäätelöä ja kirsikkaa

Juomasuositus:
Alkuruoalle Malmgård Dinkel spelttiolut, 8,50e/0,5l
Pääruoalle Bassus Pinot Noir, Espanja, 59e/plo
Jälkiruoalle Offley Old Tawny Port, Portugali, 8,50e/8 cl

Ohjelmapaketit tilauksesta:

Pikkujouluillallisen lomassa voit viettää tuokion taiteilijana ja päästää luovuutesi valloilleen!
Taidemuseon työpajassa saat taiteilla omakuvan valitsemillasi välineillä;
haluatko piirtää, sutia vai sormeilla?

Vai viihtyisittekö seurueenne kanssa duo Coverjaken tahdittaessa iltaanne ?
Luvassa on akustista viihdettä. Ohjelmisto koostuu kotimaisista ja ulkomaisista coverklassikoista.

TUNNELMALLINEN PIKKUJOULU AUTEREEN TUVASSA

Autereen joulubuffet, 28e/hlö

Sokerisuolattua lohta, sinappimarinoitua fenkolia
Mustaherukkasilliä
Savustettua ankanrintaa, omenachutney
Terriini hauesta ja katkaravusta, muikunmätikastiketta
Salaatti leipäjuustosta ja luumusta, paahdettua cashewpähkinää
Sydänsalaattia ja greippivinegretti

Ruskealla voilla maustettuja perunoita
Talon leipä ja levite

Ravintola Göstan kinkkua, kotisinappia ja paahdettuja juureksia
Punakaalipaistos, bataattigratiini

Appelsiinilla maustettua suklaamoussea, vadelmaa ja mascarponea

Viinisuositus:
Zuccardi Cabernet Sauvignon, Argentiina, 50e/plo
Jälkiruoalle Offley Old Tawny Port, Portugali, 8,50e/8 cl

Ohjelmapaketit tilauksesta:

Hulvaton pikkujouluilta etenee viihtyisästi tietovisaillen kolmen vuorineuvoksen korvaamattoman
avustajan Gunnarin vetämänä. Seurueenne käytöstapoja tentataan.

Lauluyhtye VoiSe rytmittää pikkujouluiltaa a cappella -lauluilla. Ohjelmisto koostuu

29.10.2016 Ruokamatka on taidematka vol V

Lokakuussa Ravintola Göstaan saapuu vierailulle tunnetun Porvoolaisen ravintola Sinnen ravintoloitsija Kai Kallio. Bistro Sinne on hurmannut asiakkaansa kekseliäällä lähiruokaa kunnioittavalla tyylillään. Ravintola Göstan vierailu on rakennettu ruuan ja oluen yhdistämisen ympärille. Illallisella päästään nauttimaan mm. Hirvenlihan ja tumman oluen sekä juuston ja sahdin yhdistelmistä.

Illallisen hinta 4 ruokalajia 46e +ruokajuomat

Myös paketit: illallinen + näyttelyt + bussimatkat Tampereelta ja Jyväskylästä
Tule nauttimaan taiteesta ja huippukokkien tarjoamista ainutlaatuisista mauista bussimatkalla:
Ohjelma:

16.30 Bussi Serlachius-museo Göstaan lähtee
– Tampereelta rautatieaseman edestä
– Jyväskylän matkakeskuksesta

18.00 Opastettu kierros Gösta Serlachiuksen taidemuseossa.

19.00 Siirtyminen makunautintojen pariin, illallinen alkaa!

22.00 Bussit lähtevät kohti Tamperetta ja Jyväskylää. Perillä ollaan noin klo 23.15

Matkan hinta 92 euroa, sisältää kuljetuksen, oppaan palvelut ja kolmen ruokalajin illallisen. Ruokajuomat eivät sisälly hintaan.Matka toteutuu, kun osallistujia on min. 12 henkilöä. Varaukset viimeistään viikkoa ennen lähtöpäivää Serlachius-museoiden myyntipalvelusta p. 040 166 3480, info@serlachius.fi

Göstan isänpäivä 13.11.2016

Ravintola Gösta kutsuu viettämään isänpäivää herkullisen isänpäivälounaan ääreen.
Isänpäivälounasmenu päivittyy lähempänä juhlapäivää.

P.s. Isänpäivälahjavinkki: Sekakuoro goes Suomipop vol. 2 konsertti ja illallinen 18.11. ja 19.11.
Lisätietoa linkistä