Göstan äitienpäivä 2016

Hemmottele äitiä Göstan herkullisella äitienpäivämenulla. Pidämme teistä huolta palvelemalla annokset pöytiin.

Menu
Lime marinoitua lohta, parsasalaattia ja nokkoskreemiä
tai
Tuorehernesosekeittoa ja paistettua kampasimpukkaa

Yrttivoilla täytettyä kananpoikaa, korvasienirisottoa
tai
Päivän kalansaalis
Mehustettuja mansikoita, ruusuvaahtoa sekä mantelijäätelöä

38,00e

Markus - Regina GAstronomic

Ruokamatka on taidematka – keittiömestarivierailut jatkuvat keväällä 2016

Ravintola Göstan suositut keittiömestarivierailut saavat jatkoa kevättalvella 2016.
Vuoden 2016 vierailut avaa huikean Markus Aremon vierailu 26.2.2016 klo 19.

Ravintola Reginan ravintoloitsija Markus Aremo on yksi alamme arvostetuimpia ja menestyneimpiä konkareita. Omaperäinen ja luova tyyli on luotsannut Markuksen vuoden kokki voittoon sekä hänen ravintolansa Michelin tähtien arvoiseen menestykseen.

Ravintola Göstan vierailulla pääsemme maistelemaan Markuksen moderneja klassikoita hänen uransa varrelta:

Paistettua ankanmaksaa, paahdettua kurpitsaa ja lakritsia

Kukkakaalikeittoa, kastanjaa ja oliivia

Juustolla ja tomaatilla gratinoitua hauki-merirapumureketta 1999

– tummaa merirapukastiketta

Häränposkea, maa-artisokkapyreetä ja portviinikastiketta

Sitruunavanukas, vadelmakermaa ja passionhedelmäjäätelöä

Illallishinnat:

Viiden ruokalajin illallinen 56e
Kolmen ruokalajin illallinen 39e
Viinipaketit menulle:
5 viinin paketti 42e
3 viinin paketti 25e

Vuoden 2016 Ruokamatkoille saadaan arvostettuja vieraita myös maamme rajojen ulkopuolelta. Huhtikuun 23. päivän kokkivierailija vahvistuu alkuvuodesta 2015. Syyskauden keittiömestarivierailut järjestetään loka-marraskuussa.

Pöytävaraukset: ravintola(a)ravintolagosta.fi tai 040 708 5572.

 

Tule nauttimaan taiteesta ja huippukokkien tarjoamista ainutlaatuisista mauista bussimatkalla:

Ohjelma

16.45 Bussi Serlachius-museo Göstaan lähtee

– Tampereelta rautatieaseman edestä

– Jyväskylän matkakeskuksesta

18.00 Opastettu kierros Anselm Kieferin monumentaalisen taiteen parissa. Vuoden kiinnostavin näyttely esittelee maailman johtaviin nykytaiteilijoihin lukeutuvan taiteilijan teoksia Grothe-kokoelmasta

19.00 Siirtyminen makunautintojen pariin, illallinen alkaa! 26.2.2016 vierailevana tähtikokkina Markus Aremo.

22.00 Bussit lähtevät kohti Tamperetta ja Jyväskylää. Perillä ollaan noin klo 23.15

Matkan hinta

  • 83 euroa, sisältää kuljetuksen, oppaan palvelut ja kolmen ruokalajin illallisen.
  • 99 euroa, sisältää kuljetuksen, oppaan palvelut ja viiden ruokalajin illallisen.

Ruokajuomat eivät sisälly hintaan.

Matka toteutuu, kun osallistujia on min. 12 henkilöä. Varaukset viimeistään viikkoa ennen lähtöpäivää Serlachius-museoiden myyntipalvelusta p. 040 166 3480, info@serlachius.fi

 

Muistojen joulu – konsertti-päivällinen la 12.12. klo 18-20 ja su 13.12. klo 16-18

Menu

Mausteista kurpitsakeittoa, paahdettuja kurpitsansiemeniä ja inkiväärivaahtoa
***
Rapeaksi paahdettua luomupossun kylkeä ja sisäfilettä, sherrykastiketta
tai
Päivän kalansaalis
***
Creme brulee, mustaherukkaliemessä haudutettua päärynää

Hinta 32e

Juomasuositus:

Alkuruoalle: Sommelier Pinot Grigio Riesling 7,002/12 cl
Pääruoalle: Murviedro Colleccion Reserva, Italia 6,50e/12 cl tai Sommelier Pinot Grigio Riesling 7,00e/12 cl
Jälkiruoalle: Murviedro Moscatel, Espanja 5,80e/8 cl

Konserttilippuja (á 12 e) saatavilla ennakkoon ravintola Göstasta. Lauantain konsertti on loppuunmyyty!
Ravintolakäynti ei edellytä museo- tai konserttikäyntiä.

Pöytävaraukset: ravintola(at)ravintolagosta.fi tai 0407085572

Autereen tuvan joulu

Autereen tuvan jouluherkut maistuvat hyvässä seurassa takkatulen loimussa.

Menu Autereen tuvan joulu

Kevyesti suolattua lohta, soijaa ja avokadoa
Ankkarilletteä, marinoitua sipulia
Ravintola Göstan kinkkua, kotisinappia ja karamellisoitua lanttua
Katkarapuleipä ”skågen”
Paahdettua kurpitsaa, vuohenjuustoa ja pestoa
Sahramirisottoa, paahdettuja pinjansiemeniä ja tomaattia
Appelsiinilla maustettua suklaamoussea, kirsikkaa

Hinta 29e/hlö (min. 15 hlön ryhmä)

Juomasuositus:
Talon puna-/valkoviini 30e/plo
Memoro Rosso/Memoro Bianco Italia, 35e/plo

Varaukset: ravintola(at)ravintolagosta.fi tai 0407085572

Tunnelmallisen ruokailun voitte halutessanne täydentää  Serlachius museon kanssa toteutetulla elämyksellisellä ja viihdyttävällä ohjelmalla

Lauluyhtye VoiSe

Mäntän sekakuoron laulajista koostuva accappella lauluyhtye, joka laulaa pääasiassa neliäänisesti. Ohjelmisto koostuu joululauluista.

Omakuva pikkujoulutunnelmissa

Vietä tuokio taiteilijana ja päästä luovuutesi valloilleen! Taidemuseon työpajassa saat taiteilla omakuvan valitsemillasi välineillä; haluatko piirtää, sutia vai sormeilla? Voit myös ennen omaksi malliksesi asettumista hiukan tuunata itseäsi museon pikku asusteilla. Miten lopulta käy: tunnistaako porukka muotokuvasi gallerian seinältä? Näköisimmät ja luovimmat teokset palkitaan!

Kesto: noin puoli tuntia pienten ryhmien kanssa, isompaan ryhmään varataan hieman enemmän aikaa.
Hinta:

Ryhmän koko 5-10 hlöä 15€ / hlö
Ryhmän koko 11-30 hlöä 10€ / hlö
Ryhmän koko 31-60 hlöä 7€ / hlö

Ryhmänne varatessa useamman opastuksen tai ohjelman on tämän ohjelman hinta lisäpalveluna.

Duo Coverjake

Laadukasta akustista viihdettä, ohjelmisto koostuu kotimaisista ja ulkomaisista coverklassikoista.
Esiintymisaika 2*45min tai 1*75min

Göstan joulu 2015 (3.11.2015-22.12.2015)

Ravintola Göstan joulunodotuksessa tuntuvat ja maistuvat herkulliset raaka-aineet, mausteet ja lämpö.
Tunnelmallisen illallisen voitte halutessanne täydentää  Serlachius museon kanssa toteutetulla elämyksellisellä ja viihdyttävällä ohjelmalla. Varaathan illallisen etukäteen (minimi henkilömäärä 10 henkilöä)!

Omakuva pikkujoulutunnelmissa

Vietä tuokio taiteilijana ja päästä luovuutesi valloilleen! Taidemuseon työpajassa saat taiteilla omakuvan valitsemillasi välineillä; haluatko piirtää, sutia vai sormeilla? Voit myös ennen omaksi malliksesi asettumista hiukan tuunata itseäsi museon pikku asusteilla. Miten lopulta käy: tunnistaako porukka muotokuvasi gallerian seinältä? Näköisimmät ja luovimmat teokset palkitaan!

Kesto: noin puoli tuntia pienten ryhmien kanssa, isompaan ryhmään varataan hieman enemmän aikaa.
Hinta:

Ryhmän koko 5-10 hlöä 15€ / hlö
Ryhmän koko 11-30 hlöä 10€ / hlö
Ryhmän koko 31-60 hlöä 7€ / hlö

Ryhmänne varatessa useamman opastuksen tai ohjelman on tämän ohjelman hinta lisäpalveluna.

Duo Coverjake

Laadukasta akustista viihdettä, ohjelmisto koostuu kotimaisista ja ulkomaisista coverklassikoista.
Esiintymisaika 2*45min tai 1*75min

Duo Coverjake

Duo Coverjake – Kuva: Aki Niemelä

Lauluyhtye VoiSe

Mäntän sekakuoron laulajista koostuva accappella lauluyhtye, joka laulaa pääasiassa neliäänisesti. Ohjelmisto koostuu joululauluista.

 

Menu Possu,  34,00e

Mausteista kurpitsakeittoa, paahdettuja kurpitsasiemeniä ja inkiväärivaahtoa
Rapeaksi paahdettua luomupossun kylkeä ja sisäfilettä, sherrykastiketta
Creme brulee, mustaherukkaliemessä haudutettua päärynää

Juomasuositus:
Sommelier Pinot Grigio Riesling, Saksa, 37e/ploVilla Maria PB Oranic Merlot, Uusi-Seelanti, 42e/plo
Bodegas Murviedro Dulce, Espanja, 30e/plo

Menu Peura, 42,00e

Savumuikkumoussea, artisokkaa ja muikunmätiä
Paahdettua peuranpaistia, tattikreemiä ja  portviinikastiketta
tai
Päivän kalansaalis
Appelsiinilla maustettua suklaamoussea, kirsikoita ja vaniljajäätelöä

Juomasuositus:
Teerenpeli Talviolut, 6,50e/ploBassus Pinot Noir, Espanja, 30e/plo

Illallisiin lisäksi valittavissa

Pala juustoa ja viikunahilloketta  5,50e
Valikoima juustoja meiltä ja maailmalta 10,00e
Käsin tehtyjä suklaakonvehteja 5,50e