Töihin Ravintola Göstaan

Keittiössä töissäRavintola Gösta ja Serlachius-museot taidekaupunki Mänttä-Vilppulassa tarjoavat elämyksiä hyvän ruoan, taiteen ja historian ystäville. Laadukas ravintola, palkittu arkkitehtuuri ja kaunis suomalainen järviluonto täydentävät museovierailun.

Ravintola Gösta hakee kesäkaudeksi iloiseen joukkoonsa kokkeja ja tarjoilijoita sekä hovimestaria.
Ravintola Göstan kesäkausi alkaa kesäkuussa ja jatkuu syyskuun alkuun. Ravintolan kesä koostuu päivittäisen toiminnan lisäksi kesän kulttuuritapahtumista. Kuvataideviikot, Mäntän Musiikkijuhlat sekä legendaarinen Mänttä Food Festival ovat kesän kohokohtia tänäkin vuonna.
Ravintola Gösta palvelee asiakkaitaan museon aukioloaikoina, viikon jokaisena päivänä klo 10–18. Kyseessä on siis päivätyö.

Taidekaupunki Mänttä-Vilppula on vireä pikkukaupunki Ylä-Pirkanmaalla noin 90 kilometrin päässä Tampereelta ja Jyväskylästä. Kaupungin naapureita ovat Keuruu, Jämsä, Juupajoki, Ruovesi ja Virrat. Mänttä-Vilppulassa on paljon nähtävää ympäri vuoden, mutta erityisesti kesäisin alueesta kuoriutuu oikea taiteen ja kulttuurin pieni suurkaupunki. Taidekaupunki-statuksen ohella kaupunki on tunnettu myös laadukkaista harrastusmahdollisuuksistaan.

Mäntässä on tarjolla kohtuuhintaisia ja viihtyisiä asuntoja sesonkityön tekijöille. Tarvittaessa autamme asunnon järjestämisessä.

Mikäli sinulla on halua ja taitoa hurmata asiakkaamme ja liittyä osaavaan joukkoomme, laita hakemuksesi sähköpostitse ravintola@ravintolagosta.fi

Lisätietoa Ravintola Göstasta ja työtehtävistä antavat

Stella Benmergui 040 708 5572
Henry Tikkanen 050 585 8812

www.ravintolagosta.fi
www.serlachius.fi

Voit tutustua meihin myös oheisista videolinkeistä:

Summer and Winter in Serlachius museum Gösta | Serlachius Museums

Tervetuloa Taidekaupunkiin – Mänttä-Vilppula