TOIMINTAMME KORONA-AIKANA

Asiakkaidemme turvallisuus on meille aina tärkeää. Olemme huomioineet koronaviruksen aiheuttamat poikkeusolot ja haluamme tehdä palvelutilanteesta mahdollisimman riskittömän.
Olemme varautuneet korona-ajan vierailuusi monin eri tavoin ja suojaamme sekä asiakkaitamme että henkilökuntaamme. Tilamme ovat aina saaneet kiitosta yleisestä siisteydestä. Nyt käyttöön on otettu entisestään tehostettu siivous. Kiinnitämme erityistä huomiota käsihygieniaan, ja käsien desinfiointiainetta on saatavilla useassa pisteessä. Huolehdimme ja muistutamme vieraitamme turvavälien pitämisestä muun muassa infotekstein ja kuulutuksin.
Ravintolamme olemme vähentänyt asiakaspaikkoja kokoontumisrajoitusten mukaan, ja pöytien etäisyys toisistaan pidetään turvavälisuositusten mukaisena. Ravintolassamme on pöytiintarjoilu, joten ruoka ei ole esillä yleisissä tiloissa, vaan saamme sen nautittavaksi suoraan huippumodernista ja hygieenisestä keittiöstä.
Emme koskaan työskentele sairaana. Jäämme pois töistä pienimmissäkin flunssa- tai hengitystieinfektio-oireissa. Käytämme ruoanvalmistuksessa ja tarjoilussa suojakäsineitä ja kiinnitämme entistä enemmän huomiota hyvään käsihygieniaan. Puhdistamme ja katamme pöydän aina uudelleen jokaisen käyttökerran jälkeen.
Olemme lisänneet asiakaspaikkoja terassillamme. Hyvällä säällä ruokailu on mahdollista siis myös ulkona järvimaisemasta nauttien.

 
Serlachius Museums
Facebook
Instagram